Minder auto's op de baan dankzij het BOMA Fietsplan

Het is al lang geen geheim meer dat de auto niet altijd de snelste en zeker niet meest milieuvriendelijke transportwijze is voor woon-werkverkeer. Ook het openbaar vervoer is zeker niet de betrouwbaarste manier om naar je werk te reizen. Fietsen daarentegen zien we steeds meer op de baan.

In een week waar onze bomito's 39 uur werken én hun huishouden moeten regelen, is het vanzelfsprekend dat ze niet nog eens 10 uur besteden aan dat woon-werkverkeer. Uit een enquête bleek dat er nog veel meer bomito's met de fiets zouden willen komen, maar dat het hoge investeringsbedrag van een elektrische fiets vaak een drempel vormde. En zo kwam het BOMA Fietsplan tot leven.

Elke bomito heeft de mogelijkheid een fiets aan te schaffen via dit BOMA Fietsplan. Nu kunnen ze op 3 jaar tijd een (elektrische) fiets afbetalen in plaats van in een keer duizenden euro's op tafel te leggen. Daarnaast komt werkgever BOMA tussen met een mooie fietsvergoeding per gereden kilometer.

Niet enkel de mogelijkheid tot aankoop, maar ook veiligheid is belangrijk. Het jaarlijks onderhoud, de verzekering, de helm en een degelijk fietsslot nemen wij dan ook graag voor onze rekening!

Sinds de invoering van het BOMA Fietsplan op 23 juli zijn er al meer dan 25 bomito's die voor een elektrische fiets kozen. Dat zijn meer dan 25 auto's minder op de baan, maar vooral meer dan 25 mensen die op een leuke en groene manier naar en van hun werk willen komen.

Bomito Luc reed op een dikke maand zelfs al 1000 kilometer. Hij is alvast tevreden: "Het is een plezier om ermee te rijden en een aanrader voor iedereen!"

Daar doen we het voor. Beste bomito's: enjoy your cycling!